Támogatott hitel kiváltás kalkulátor

2011. ápr. 04.
Támogatott hitel kiváltás kalkulátor

A támogatott hitelek előnye, hogy meghatározott időszakon belül kedvezményes kamattal lehet igénybe venni, amely által alacsonyabb a törlesztő részlete, mint más, egyéb piaci kamatozású hitelek. Azonban ezek feltételei is megszigorodtak,
megnövekedtek a törlesztő részletei, így az ő számukra is a hitelkiváltó hitelek nyújtanak megoldást.

Az oldal tetején található támogatott hitel kiváltás kalkulátor használatával azonnal láthatja, hogy mekkora összeget takaríthat meg havi szinten. Ez akár 50%-os csökkentést is eredményezhet! A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával a kalkulátor kiszámolja Önnek a várható törlesztő részletei nagyságát. Ezt deviza alapon is láthatja, így valóban azt az ajánlatot tudja igénybe venni, amelyik Önnek a legkedvezőbb, a legolcsóbb.

Mit jelent a hitelkiváltás?

Míg az adósságrendező hitelek több kölcsönt vonnak össze egy, kedvezőbb hitellé, a hitelkiváltás egyetlen, kedvezőtlen hitelt vált át egy előnyösebb feltételekkel rendelkezőre. Vagyis mindkét esetben alacsonyabb lesz törlesztő részlete.

Milyen feltételekkel igényelhet hitelkiváltást?

  • A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet.
  • Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető.  – Futamideje maximum 30 év.
  • Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia.
  • Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán.
  • Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetővé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, Győr-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetőség, egyéb helyeken jelenleg nincs.

Találja meg a legolcsóbb törlesztő részletet! Ne habozzon, cselekedjen, kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!