Lakásfelújítási kalkulátor

2010. dec. 13.
Lakásfelújítási kalkulátor

Lakásfelújítás előtt áll? Ehhez keresi a legkedvezőbb hitelt? Egyáltalán lehet még állami támogatást igényelni lakásfelújításhoz?

Mielőtt nekilátna a felújításnak, érdemes alaposan és reszelékig megtervezni a költségvetést! Sok esetben előfordulhat, hogy az ember kevés hitelt igényelt, vagy elfogyott a rendelkezésére álló összeg, így nem tudja befejezni a munkálatokat.

Lakásfelújítás esetén a fedezetet maga az ingatlan nyújtja, ha ezen már van hitel, az sem jelent minden esetben akadály, hiszen hitellel az ingatlanokat 75%-ig meg lehet terhelni. Lakásfelújítás esetén az állami támogatás kamattámogatásként jelenik meg. Azonban ez a kamattámogatás sokkal inkább korszerűsítésre, mintsem lakásfelújításra kapható!

Korszerűsítés alatt az ingatlan komfortfokozatásának növelését értjük, ezek lehetnek:

•    Közmű bevezetése (víz, gáz, villany, csatorna)
•    Szigetelés (akár tető, akár homlokzat)
•    Nyílászárók cseréje
•    Fűtési rendszerek kiépítése
•    Stb.

Mi nem számít korszerűsítésnek?

•    Festés
•    Tetőcsere
•    Burkolatok cseréje (ami nem jár szigeteléssel)
•    Berendezési tárgyak cseréje
•    Stb.

Érdemes tehát minden esetben azt a lakásfelújítási konstrukciót megkeresi, ami számunkra a legkedvezőbb, nem mindegy, hogy csupán felújításról, vagy korszerűsítésről van szó! Amennyiben pedig lehetőségünk és jogosultságunk is van, vegyünk igénybe állami kamattámogatást.

Mivel egy hosszú távú és jelentős költséggel bíró beruházásról van szó, kérjünk be minél több hitelajánlatot. Az összeg nagyságától és a futamidő hosszúságától függően egy kedvezőbb hitellel százezreket, vagy akár milliókat is megtakaríthatunk!

A legkedvezőbb lakásfelújítási hitelt keresi, kíváncsi mekkora kamattámogatás vehető igénybe?

Számoljon a weboldalunk tetején elhelyezett lakásfelújítási hitelkalkulátor segítségével, hogy biztos lehessen abban, hogy a piacon elérhető legjobb ajánlatot kapja!

A lakásfelújítási hitel kalkulátor által számolt havi törlesztő nem marketingajánlat, ezek a konstrukciók ténylegesen elérhetőek, attól ilyen kedvezőek, hogy 37 bank kínálatait tartalmazzák, így egy helyen át is láthatja a teljes hitelpiacot!

A lakásfelújítási hitelek Forint alapon igényelhetőek, így nem áll fenn a devizakockázat veszélye, hisz Ön akár 5-10 évre fix törlesztővel számolhat!

Érdeklik az igényelhető állami támogatás mértéke, kíváncsi arra, hogy Ön mekkora kamattámogatásra jogosult?

Ebben az esetben ne feledje el a lakásfelújítási hitelkalkulátor kitöltésekor megadni elérhetőségeit, több mint 6 év tapasztalatával rendelkező kollégáink 24 órán belül felkeresik Önt személyre szabott ajánlatainkkal, hogy a felújítás a lehető legolcsóbb legyen!

Töltse ki a hitelkalkulátorunkat, hogy minél előbb neki kezdhessen a felújításnak!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!