Szabad felhasználású hitelek fix törlesztőrészlettel, devizakockázat nélkül! 97%-os megvalósulási arány!
  1. Hitel adatai
  2. Adóstárs adatai
  3. Ingatlannal kapcsolatos adatok
  4. Igénylő adatai
  5. Kalkuláció eredménye
1. Hitellel kapcsolatos adatok
A hitelfelvétel célja. Adósságrendezés esetén válassza a "Hitelkiváltás" hitelcélt. Lakásépítés és lakásfelújítás esetén válassza a "Lakáshitel" hitelcélt.
Kérem adja meg az igényelni kívánt hitelösszeget.
Ft
Kérem adja meg a bejelentett munkaviszonyából származó havi hivatalos nettó jövedelmét. Nyugdíjas esetében, a nyugdíját.
Ft
A bejelentett munkaviszonyából származó jövedelme folyószámlájára érkezik? Nyugdíjas esetében nyugdíja a folyószámlájára érkezik?
Mennyi hitel törlesztőrészletet fizet havonta összesen? Vagyis az összes fenálló hitelének a havi törlesztőrészlete. Ilyen hitelek lehetnek: lakáshitel, egyéb jelzáloghitel, személyi kölcsön, autóhitel, áruhitel.
Ft
Olyan személy, aki rendelkezik legalább minimálbért meghaladó bejelentett jövedelemmel és nem szerepel a BAR listán. Az adóstárs bárki lehet, családtag, közeli hozzátartozó vagy akár ismerős.
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra. A tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.